Ștefan Ilie este candidatul PNL la Primăria Tulcea, iar George Șișcu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Biroul Permanent Național al PNL a validat candidaturile la alegerile locale pentru Tulcea.

Astfel, Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea, va candida la Primăria Municipiului Tulcea, iar George Șișcu, la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea.

“Candidez pentru că Tulcea merită o administrație funcțională, eficientă și transparentă! Candidez pentru că orașul Tulcea nu-și mai permite întârzieri: trebuie sa atragă resurse, fonduri europene și să înceapă o dezvoltare profundă și durabilă. Eu chiar știu ce e de făcut pentru asta!”, a declarat Ștefan Ilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*