Sancțiunile aplicate de polițiștii tulceni în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai au depășit 200.000 de lei

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au desfășurat în perioada 30 aprilie – 03 mai, în sistem integrat, acțiuni pe raza întregului județ.

Potrivit IPJ Tulcea, s-a acționat zilnic pentru impunerea respectării normelor instituite pe perioada stării de alertă, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale dar și a riscului rutier. Polițiștii au fost prezenți în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție, nefiind înregistrate incidente.

De asemenea, polițiștii au acționat și în centrele comerciale, piețe, mijloace de transport în comun, dar și pe terase, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

Astfel, zilnic, în medie, peste 161 de polițiști tulceni au fost la datorie, pe raza întregului județ, pentru siguranța comunității.

În perioada de referință, structurile de poliție au intervenit la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 22 infracțiuni, dintre care 15 contra persoanei, 4 contra patrimoniului și alte 3 la regimul rutier, 10 persoane fiind prinse în flagrant delict.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 301 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 200 950 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul rutier, reținute 9 permise de conducere și retrase 1 certificat de înmatriculare.

În continuare, polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*