Sancțiuni de aproape 6.000 de lei, aplicate de jandarmii tulceni în ultimele zile

Jandarm pregătit de intervenție. FOTO Jandarmeria Tulcea

Tulburarea liniștii publice, adresarea de injurii, consumul de alcool în locuri publice și nerespectarea prevederilor legale în domeniul pescuitului, precum pescuit fără permis în habitatele piscicole naturale, neprezentarea permisului de pescuit și pescuit recreativ sub dimensiunile minime legale sunt fapte pentru care jandarmii tulceni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale în ultimele zile.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, pe timpul executării misiunilor specifice executate, echipajele de jandarmerie au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.950 lei.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au avut în vedere pe lângă prevenirea comiterii faptelor antisociale și informarea cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

„În perioada următoare, ne vom regăsi, ca de fiecare dată, în mijlocul cetățenilor unde avem în atenție orice încălcare de la normele legale, fie că vorbim de comiterea de fapte contravenționale sau penale”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Jandarmii tulceni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, recomandând cetățenilor ca ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranța publică, să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*