DSP Tulcea efectuează la cerere, contra cost, teste RT-PCR pentru depistarea COVID-19

Conducerea Direcției de Sănătate Publică a Județului Tulcea anunță cetățenii interesați că începând de luni, 02 august, efectuează la cerere, contra cost, teste RT-PCR pentru depistarea COVID-19 precum și teste rapide antigen.

Prelevarea testelor se va face de către personalul specializat din cadrul laboratorului instituției, la sediul instituției din Municipiul Tulcea, strada Viitorului nr.50.

Programările se pot face la numărul de telefon 0240/534134, de luni până vineri între orele 07.30 și 09.30.

Recoltarea probelor se va realiza zilnic, de luni până vineri între orele 07.30 și 09.30, iar rezultatele testelor, în limba română și în limba engleză, se vor elibera în aceeași zi, între orele 13.30 și 14.30.

Pentru informații suplimentare persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0240/534134.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*