Salvatorii tulceni au participat la 14 misiuni în ultimele 24 de ore

Elementul de muniție descoperit într-o grădină din Ceamurlia de Jos. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au desfășurat, în ultimele 24 de ore, 14 misiuni.

Potrivit ISU Tulcea, cea mai mare parte din totalul intervențiilor a constat în acordarea primului ajutor medical de echipajele SMURD – nouă situații. Totodată, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu.

Astfel, în seara de 09 mai, un incendiu a cuprins o parte din bucătăria unei locuințe din municipiul Tulcea. Pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Tulcea au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Pompierii tulceni au mai fost solicitați să intervină, în ultimele 24 de ore, la asanarea unei muniții descoperită într-o grădină din localitatea Ceamurlia de Jos și au avut o misiune în Vama Isaccea la Punctul de Trecere al Frontierei unde au participat 10 salvatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*