FOTO VIDEO Incendiu puternic în Delta Dunării, pe Canalul 36

Pompierii au intervenit cu o ambarcațiune pentru a stinge incendiul din Deltă. FOTO ISU Delta Tulcea

Persoane neglijente au provocat un măcel în Delta Dunării după ce au lăsat cel mai probabil un foc nesupravegheat. Aproximativ două tone de material lemnos a ars până la intervenția pompierilor tulceni.

Incendiul a fost depistat întâmplător în apropierea canalului 36, iar la fața locului au fost trimiși pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea din cadrul ISU Delta,cu o navă tip B.M. și 7 subofițeri. La fața locului au fost găsite arzând aproximativ două tone de material lemnos.

S-a intervenit și s-a reușit limitarea pagubelor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit ca urmare a folosirii focului în spații deschise. Este posibil ca focul să fi fost uitat aprins de un grup de pescari sau de un cioban, în zonă fiind identificate urme proaspete a unei turme de oi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*