S-a reluat plata taxelor și impozitelor la sediul de pe strada I.L. Caragiale din municipiul Tulcea

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Tulcea aduce la cunoscunoș populatiei că, începând din dimineața de 26 martie se pot plăti impozitele și taxele locale la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe de pe str. I.L.Caragiale.

Reamintim că luni dimineață, odată cu reincepereî programului de lucru, angajații instituției au constatat faptul că sistemul informatic era inutilizabil în urma unui atac cibernetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*