Recomandările jandarmilor tulceni pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor cultural-artistice, dar și sportive din acest weekend

Recomandările jandarmilor tulceni pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor din acest weekend. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.

Mâine, 21 octombrie, începând cu ora 15.00,  în comuna Baia, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – CSM Focșani, astfel reamintim participanților că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Duminică. 22 octombrie, începând cu ora 12.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea cultural-artistică Sărbătoarea viei și a vinului – ediția a XVII-a, ce se va desfășura în comuna Niculițel și care va aduce pe scenă diferiți artiști.

În aceeași zi, de la ora 13.00, va avea loc și evenimentul Ziua comunei Izvoarele, unde de asemenea, jandarmii se vor asigura că toate activitățile dedicate acestui eveniment se vor desfășura în condiții de siguranță pentru toți cei care se vor bucura de spectacole.

Jandarmii recomandă cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecte atât recomandările organizatorilor, cât și ale forțelor de ordine.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*