Primăria Tulcea vrea tarabe pe Faleza Dunării. Iată ce articole pot fi vândute turiștilor

Faleza din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Odată cu predarea Falezei Dunării către Consiliul Județean Tulcea, au început să apară și solicitări de la comercianții care vor să transforme Faleza în zonă de comercializare pentru diverse produse.

Primăria Tulcea a emis un anunț de intenție care privește modificarea și completarea Regulamentului Local pentru comerțul stradal. Astfel, cei interesați pot să trimită, până pe 20 august 2018, propuneri pentru o viitoare Hotărâre Locală. Recomandările se trimit pe adresa Primăriei Tulcea, dar și pe site-ul web al instituției.

Primăria Tulcea are însă o listă cu bunurile ce pot fi comercializate. Printre acestea vorbim despre articole de pescuit, telefoane mobile și despre articole fitosanitare.

Târg de vechituri pe Faleză?

În plus, Administrația Locală vrea să permită accesul pe Faleza Dunării celor care repară biciclete, trotinete și scutere, instrumente muzicale și celor care repară articole de unz personal și gospodăresc.

Reprezentanții Primăriei Tulcea vor să permită și organizarea de expoziții, târguri auto, de biciclete sau alte mijloace de transport.

Inițiatorul acestei Propuneri este chiar primarul Constantin Hogea.

Primăria a inițiat o dezbatere similară și pentru “Regulamentul Local de Alimentație Publică în municipiul Tulcea”. Astfel, primarul dorește să poată emite autorizații de funcționare pentru unități de alimentație publică (terase, gherete cu mâncare, baruri) pe o perioadă mai mare de 60 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*