Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni. FOTO: IJJ Tulcea

În timp ce executau misiuni de patrulare pe raza municipiului Tulcea, jandarmii au observat în zona unei parcări doi bărbați, cu vârste de 20, respectiv 30 de ani, care încercau să convingă trecătorii pentru a le comercializa diferite parfumuri inscripționate cu numele unor mărci similare unor mărci înregistrate.

Persoanele în cauză au încercat să fugă de forțele de ordine, însă în urma efectuării somațiilor pentru a se opri, aceștia s-au supus jandarmilor, spunându-le că au avut asupra lor mai multe parfumuri pe care le-au achiziționat, știind că sunt contrafăcute, reușind mai apoi să le ofere spre vânzare trecătorilor la un preț mai mare, iar cu cele 11 produse găsite asupra lor intenționau să procedeze în același fel.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să sesizeze organele competente dacă sunt abordați de necunoscuți care le oferă spre vânzare diverse produse susceptibile a fi contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*