Primăria Tulcea cheltuie mai mult de jumătate de Milion de lei pentru distribuirea corespondenței

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

“O scrisoare… scumpă. Piesă de teatru într-un act, pusă în scenă de Primăria Tulcea pe bani mulți”. Așa poate fi rezumată ultima achiziție publică a administrației locale.

În anunțul publicat de Primăria Tulcea se arată că instituția vrea să ofere 555.000 lei (TVA inclus) pentru distribuire corespondenței. Ofertanții licitează pentru un contract valabil până la 31 decembrie cu posibilitate de prelungire de 4 luni.

Firma care va încasa acești bani are misiunea să se ocupe de 92.775 de trimiteri. Singura condiție este să acționeze rapid: ofertele pot fi depuse doar până la 11 aprilie 2018.

Obiectul contractului menționează două tipuri de corespondență: internă neprioritară și internațională prioritară. Compania care câștigă contractul trebuie să ridice scrisorile sau documentele de la Registratura Primăriei după ce acestea au fost deja sigilate în plicuri.

Reprezentanții Primăriei estimează că vor avea de trimis aproape 300 de scrisori pe zi. Cele mai multe dintre acestea fac parte din categoria “Cu confirmare de primire”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*