O tânără de 21 de ani din Tulcea a lovit un pieton și a intrat cu mașina în două autoturisme parcate

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O tânără de 21 de ani din Tulcea a lovit un pieton joi după amiază, și apoi a intrat cu mașina în două autoturisme care erau parcate în zonă.

La data de 14 ianuarie, polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe raza municipiului.

“Din primele verificări, polițiștii au stabilit că o tânără de 21 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei din municipiu, a accidentat o femeie de 51 de ani din aceeași localitate, care se afla pe partea carosabila în calitate de pieton. Totodată, conducătorul auto a intrat în coliziune cu două auto staționate.În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului”, a anunțat IPJ Tulcea.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător categoriei și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*