Președintele PNL Tulcea a intrat în izolare, după ce a participat la ședința la care a fost prezent senatorul liberal confirmat cu coronavirusul

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea

Președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, a anunțat că a intrat în izolare, după ce a participat la ședința la care a fost prezent senatorul liberal Vergil Chițac, confirmat vineri cu coronavirus.

“Deoarece am participat la ședința Biroului Politic Național al PNL, iar unul dintre participanți a fost confirmat pozitiv, am intrat în autoizolare și voi fi testat. Nu am niciun simptom și am evitat contactul cu cetățenii din proprie inițiativă, înainte de a deveni oficială confirmarea.

Sper ca fiecare cetățean care este suspect de confirmarea cu noul coronavirus să procedeze la fel. Rog toți cetățenii să respecte instructiunile oficiale ale Ministerului Sănătății și ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru prevenirea răspândirii, coordonat de Instituția Prefectului”, a transmis Ștefan Ilie.

El este primar al comunei Luncavița și candidatul PNL la Primăria municipiului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*