Șoferi și pietoni răniți în urma unor accidente rutiere înregistrate în județul Tulcea

Mașina scăpată de sub control s-a răsturnat. FOTO IPJ Tulcea

Neatenția în conducere, în traversarea străzii și neadaptarea vitezei la condițiile de trafic au dus la producerea unor evenimente rutiere în județul Tulcea. Mai multe persoane au fost rănite, dar nu au fost înregistrate decese. 

Unul dintre accidente a fost provocat de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Turcoaia, care, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Turcoaia, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de mers cu spatele și a accidentat o femeie, de 65 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabila.

În municipiul Tulcea, un minor în vârstă de 15 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure a fost accidentat de o mașină condusă de o tânără în vârstă de 20 de ani, care nu l-a putut evita.

Un alt accident rutier s-a produs pe DN 22A, între Ciucurova și Topolog, unde, un bărbat de 46 de ani, din Topolog, în timp ce conducea un auto, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat in afara părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*