Pompierii au salvat două cățelușe care căzuseră într-un puț adânc de opt metri

Pompierii au salvat două cățelușe care căzuseră într-un puț adânc de opt metri. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au salvat astăzi, două cățelușe care căzuseră într-un puț adânc de opt metri.

“În acestă dimineață, înainte de ieșirea din tura de serviciu, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 de o femeie din localitatea Slava Rusă, să intervină pentru a salva două cățelușe care au căzut într-un puț adânc de aproximativ 8 metri.

În mai puțin de 30 de minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la locul indicat de apelantă unde au identificat locul unde patrupedele căzuseră și le-au scos în siguranță.

Aventura celor două cățelușe nu s-a incheiat decât după ce colegii noștri s-au asigurat că acestea sunt bine, sănătoase și, după ce au băut apă oferită de salvatori au plecat spre sat care nu era la o distanță prea mare” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*