Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unei crengi de 4 metri, care a căzut pe DN 22 și bloca un sens de mers

Masina de pompieri FOTO ISU Tulcea

Pompierii au intervenit miercuri dimineața pentru îndepărtarea unei crengi de 4 metri care a căzut pe DN 22 și bloca un sens de mers.

Astfel, în jurul orei 5.15, Detașamentul de Pompieri Tulcea, cu un echipaj format din 4 subofițeri și o autospecială de stingere cu apă și spumă, a acționat pe DN 22( E 87), între municipiul Tulcea și localitatea Mihail Kogălniceanu, pentru îndepărtarea unei crengi rupte de aproximativ 4 metri, ce bloca un sens de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*