Polițiștii tulceni au organizat acțiuni de combatere a evaziunii fiscale în municipiu

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea au desfășurat acțiuni pe raza municipiului Tulcea, pentru prevenirea şi combaterea actelor de contrabandă și evaziune fiscală, verificarea legalității desfășurării activităților în unitățile de alimentație publică, comerț stradal şi comercializarea produselor agroalimentare.

Cu această ocazie, polițiștii au verificat un număr de 15 societăți comerciale. În urma controalelor au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 24.000 de lei. În cadrul acțiunii au ridicat în vederea confiscării suma de 296 de lei, care nu a putut fi justificată.

Reprezentanții IPJ Tulcea spun că acțiunile privind combaterea criminalității economice vor fi continuate și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*