TLnews TV: Autoritățile tulcene promovează Delta Dunării la Târgul de Turism al României

Județul Tulcea este promovat la Târgul de Turism al României. FOTO Liliana Boioglu

Autoritățile tulcene promovează Delta Dunării la Târgu de Turism al României, care se desfășoară în aceste zile la București.

Astfel, chiar la deschiderea Târgului de Turism al României, vizitatorii au putut vedea la standul Consiliului Județean Tulcea, un spectacol oferit de Ansamblul „Juravelli“ Jurilovca și Ansamblul „Landâș“ Sarichioi. De asemenea, cei care ajung la acest stand sunt întâmpinați cu produse tradiționale și atrași cu frumusețea și unicitatea.

Jurnalistul Adrian Boioglu a stat de vorbă, pentru TLnews, cu câțiva dintre actorii implicați în promovarea Deltei Dunării. Astfel, povestesc despre prezența județului Tulcea la Târgul de Turism al României – Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca, Ștefan Marian Gheorghe, consilier la cabinetul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Ivona Potzaichin Rusu, fiica lui Ivan Patzaichin, Dan Staicu, director la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Măcin, Veronica Pânzaru, șef recepție la Complexul Delta din Tulcea, Angela Luca, gospodină din Jurilovca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*