Polițiștii tulceni au confiscat o armă neletală deținută ilegal

Tineri împușcați în cap cu un pistol cu bile, în Satu Nou. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat la domiciliul unui bărbat de 57 ani din comuna Dorobanțu, județul Tulcea, un pistol neletal și cinci cartușe, în condițiile în care bărbatul nu deținea permis de armă.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pistolul neletal a fost achiziționat din străinătate și introdus ilegal în ţară.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*