Braconaj piscicol în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării

Braconaj piscicol în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit aproximativ 600 de metri de plasă din fir textil și peste 60 kg de pește, pescuit ilegal în perioada de prohibiție.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, un control asupra unei ambarcațiuni în care se aflau doi cetățeni români. După efectuarea controlului asupra ambarcațiunii, polițiștii de frontieră au identificat plase din fir textil, cu o lungime de 600 de metri, și 69 de kilograme de pește din diferite specii.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți de profil, conform prevederilor legale, iar plasele, ambarcațiunea și motorul aferent au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj piscicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*