Polițiștii tulceni au băgat după gratii mai mulți condamnați definitiv

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Trei indivizi care dețineau mandate definitive de executare a unor pedepse cu închisoarea, au fost depistați și încarcerați de către polițiștii tulceni.

La data de 21 iunie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Baia, pe raza localității Baia, județul Tulcea, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Babadag pe numele unui tânăr, de 29 de ani, din comuna Baia, județul Tulcea.

Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe 22 iunie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale pe raza municipiului Tulcea, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Tulcea pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din Tulcea. Respectivul avea o condamnare de 3 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de trafic de droguri.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Murighiol, pe raza localității Murighiol, județul Tulcea, au pus în aplicare pe 23 iunie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Tulcea pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din comuna Murighiol, județul Tulcea.

Acesta a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toți trei au fost escortați și încarcerați în Penitenciarul Tulcea în vederea executării pedepsei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*