Peste trei sute de cereri pentru bursele acordate de Consiliul Județean Tulcea

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Pentru bursele acordate de Consiliul Județean Tulcea au fost depuse peste 300 de cereri, astfel:

197 de cereri pentru bursele acordate elevilor din municipiul Tulcea și 107 cereri pentru cele acordate elevilor cu domiciliul în județul Tulcea.

În perioada imediat următoare, comisia de specialitate va analiza toate cererile depuse și vor decide cine va beneficia, în acest an școlar, de bursele de merit acordate de Consiliul Județean Tulcea pentru a încuraja performanța în educație.

Instituția administrației publice județene acordă, anual, 15 burse pentru elevii din municipiu și 15 burse pentru elevii cu domiciliul în alte localități ale județului Tulcea. Valoarea bursei este de 400 de lei lunar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*