Doi răniți după ce șoferul unui autoturism a lovit un mal de pământ de pe marginea DE 87

Doi răniți după ce șoferul unui autoturism a lovit un mal de pământ de pe marginea DE 87. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați duminică, 25 iulie, cu privire la producerea unui accident rutier pe DE 87.

Din primele verificări, a reieșit că un tânăr de 19 ani din localitatea Văcăreni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Jijila către Garvăn, la un moment dat a lovit un mal de pământ aflat pe acostament. În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane, pasagere în autoturism.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*