Peste 700 kg de deșeuri feroase au fost confiscate de polițiști tulceni

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat s-a ales cu o amendă substanțială după ce a fost depistat de un echipaj de poliție transportând câteva sute de kilograme de deșeuri feroase fără a deține acte.

În cursul zilei de 23 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat în trafic în localitatea Turda, comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, un bărbat de 25 ani, care transporta cu un autoturism cantitatea de 760 kg deșeuri feroase, fără a avea documente de proveniență pentru marfa transportată.

Întreaga cantitate de deșeuri feroase a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.000 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*