Pescar dispărut pe canalul Batag, găsit înecat după câteva ore

Acțiune a Poliției de Frontieră

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au fost alertați în jurul orei 24:00 a zilei de miercuri 18 octombrie de dispariția unui bărbat de 35 de ani, din Bacău, care se afla la pescuit împreună cu alți 2 bărbați, în zona amenajării piscicole Stipoc, canal Batag.

La fața locului au fost imediat trimise pentru căutarea persoanei dispărute de la Detașamentul de pompieri Tulcea o ambarcațiune tip SAR cu 3 subofițeri și de la Pichetul de pompieri Nave operative Crișan o ambarcațiune tip RIB cu 3 subofițeri. Deasemenea, Poliția de frontieră a intervenit cu un autoturism de teren, 1 ofițer și 2 subofițeri.

Din nefericire, persoana dispărută a fost găsită decedată în jurul orei 7.00 dimineață a zilei de joi 19 octombrie, la câțiva metri de locul unde a fost văzută ultima dată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*