Sancțiuni aplicate în județul Tulcea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Acțiune de prevenire a răspândirii noului coronavirus în zonele aglomerate. FOTO IPJ Tulcea
Acțiune de prevenire a răspândirii noului coronavirus în zonele aglomerate. FOTO IPJ Tulcea

Acțiuni de verificare cu efective mărite au avut loc, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Tulcea, în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextual stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

Potrivit Prefecturii Tulcea, la activitățile desfășurate au participat poliţişti, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Serviciului de Poliție Delta Dunării, Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare și Direcției de Sănătate Publică.

În urma activităților desfășurate până joi dimineață, la nivelul județului Tulcea au fost verificate 43 de societăți comerciale. Au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 62.300 de lei, dintre care 33 de sancțiuni pentru nerespectarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.195/2002, patru sancțiuni la Legea 55/ 2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, trei sancțiuni la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și o sancțiune contravenționala aplicate la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*