Oamenii străzii au incendiat un teren viran în municipiul Tulcea

Pompierii au stins incendiul izbucnit pe terenul viran. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au fost alertați să intervină la un incendiu izbucnit în zona Stației de Ambulanță din municipiul Tulcea.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat în jurul orei 16.30 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu. Era vorba de o suprafață de aproximativ 1.000 mp de vegetație uscată în municipiul Tulcea, pe un teren viran, în apropiere de strada Spitalului.

La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri, care au reușit să lichideze pericolul după aproximativ 45 de minute.

Se pare că incendiul a fost provocat intenționat de persoane fără adăpost.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*