Dosare penale pentru patru șoferi, prinși la volan în stare de ebrietate ori fără permis de conducere

Constănțean cu permisul suspendat, prins la volan în stare de ebrietate pe o stradă din Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au întocmit, în ultimele 24 de ore, patru dosare penale pe numele a patru bărbați din Tulcea, depistați în trafic sub influența alcoolului, sau fără a deține permis de conducere.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, polițiștii tulceni au depistat un bărbat în timp ce conducea un auto pe strada Troesmis din comuna Turcoaia, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,29mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din Topolog au depistat un bărbat de 29 de ani din comuna Micești, județul Argeș, în timp ce conducea un auto pe drumurile publice din județul Tulcea, având dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului Ciucurova au depistat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Pădurii din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Mahmudia, în timp ce conducea un auto pe strada Școlii din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, ori conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*