UPDATE Două școli din județul Tulcea rămân închise

Școală închisă din cauza vremii. FOTO ISJ Tulcea
Școală închisă din cauza vremii. FOTO ISJ Tulcea

Școala Gimnazială Izvoarele menține suspendarea cursurilor și pentru luni, 22 ianuarie, din cauza avariilor la rețeaua electrică.

Inspectoratul școlar Tulcea a anunțat că și Școala Gimnazială C.A.Rosetti va fi închisă. Toate celelalte unități de învățământ din județul Tulcea își vor relua cursurile începând de mâine, luni, 22 ianuarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*