UPDATE O minoră în vârstă de 16 ani a dispărut de la domiciliul său din municipiul Tulcea. Fata a fost găsită la Arad

Claudia Frederic are 16 ani și a dispărut de acasă

UPDATE: În seara zilei de 30 iulie 2019, polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea au identificat minora în vârsta de 16 ani, dispărută la data de 23 iulie de la domiciliu.

La data de 29 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 23 iulie, o minoră de 16 ani din Tulcea, a plecat voluntară de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat imediat verificările, fiind efectuate căutări atât pe raza județului, cât și în municipiu.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea, cu sprijinul acordat de Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost identificată minora Frideric Claudia într-o localitate din județul Arad și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Minora a fost audiată și internată în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Arad, fiind anunțată și familia.


Polițiștii tulceni caută o minoră, de 16 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

În cursul zilei de 29 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, Claudia Frederic de 16 de ani, din Tulcea. Aceasta, la data de 23 iulie, ar fi plecat de la domiciliul situat în Tulcea și până în prezent nu a mai revenit.

Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr șaten, lung până la umeri, ochi albaștri. La momentul dispariției, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanți negri, sandale albe.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea acesteia.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*