O femeie din Turcoaia a suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului după ce casa i-a luat foc

Ambulanță. FOTO Cătălin Schipor

O femeie de 62 de din Turcoaia a suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului după ce casa i-a luat foc. Ea a fost scoasă din locuință de către vecini și preluată de o ambulanță.

Secția de pompieri Măcin intervine joi seara, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță tip B2 pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Turcoaia

Până la sosirea echipajelor a fost scoasă din locuință de către localnici, o femeie în vârstă de 62 de ani, care a suferit arsuri de gradul I și II pe aproximativ 20% din suprafața corpului.Victima a fost preluată de un echipaj de la ambulanță SAJ.

O altă femeie, în vârstă de 71 de ani, care nu se afla în casă la momentul izbucnirii incendiului a suferit un atac de panică primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

Acțiunea de stingere a incendiului este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*