O femeie din Tulcea a fost rănită după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod

Femeie răniră în accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost rănită  vineri dimineață, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod. Victima a fost dusă la spital.

O femeie de 50 de ani din localitatea Ostrov, județulTulcea, conducea vineri, un autoturism pe DJ222 B, în afara localității Peceneaga. La un moment dat, conducătoarea auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un cap de pod.

La locul accidentului s-au deplasat și pompierii Secției Măcin. Femeia nu putea deschide ușa și a fost ajutată de pompieri să iasă din autoturism. Ea acuza dureri în zona cervicală și a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Femeia are permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*