Micii dansatori ai clubului “Let’s Go Dance” din Tulcea au urcat pe podiumul Festivalului “INSTINCT” din București

O trupă de dans ce promite mai multe reușite

Clubul de Dans „Let’s Go Dance“ din Tulcea a făcut o bună impresie la Festivalul de Dans „INSTINCT”, care s-a desfășurat la Palatul Național al Copiilor din București. Au reușit să obțină trei locuri pe podium, la diverse categorii. Acum, micii dansatori se pregătesc pentru o nouă competiție, ce se desfășoară la Constanța.

Cele 3 trupe de dans ale Clubului de Dans „Let’s Go Dance” din Tulcea, coordonate de doamnele Lidia Băluţă și Alexandra Băluță, au participat la Festivalul de Dans „INSTINCT” din Capitală. Membrii acestor trupe, cu vârste cuprinse între 6 si 14 ani, au reușit să ridice sala în picioare. Pe lângă spectatori au reușit să impresioneze și juriul care le-a acordat următoarele premii: trupa „LET’S GO” a câştigat locul II, iar trupele „BLACK and WHITE” şi micii dansatori de la „LET’S GO JUNIOR”, au câştigat locul III.

Duminică 16 iunie, dansatorii tulceni urmează să participe la concursul „Black Sea Dance Star“ care are loc în Constanța. Aici, în urmă cu un an, trupa „LET’S GO” a obținut locul I și un voucher gratuit de participare la Festivalul Movmnt International Dance Competition de la Ruse, Bulgaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*