O femeie din Republica Moldova, depistată cu ședere ilegală în Tulcea

O femeie din Nepal, depistată cu ședere ilegală în Tulcea

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Tulcea au depistat, cu ședere ilegală, o femeie din Republica Moldova, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de ședere. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligată să părăsească țara în 15 zile și dispusă măsura de nepermiterea intrării în țara noastră pentru 6 luni.

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Județului Tulcea au desfășurat, la data de 19 ianuarie, o acțiune în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, pe linia prevenirii și combaterii șederii și muncii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență. În cadrul activităților întreprinse a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Republica Moldova, care a intrat legal în România, însă, la expirarea dreptului de ședere, nu a părăsit teritoriul țării noastre și nici nu a întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele persoanei o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească țara în cel mult 15 zile și a fost sancționată cu avertisment scris.  Totodată, la ieșirea din țară se va institui și interdicția de a mai intra în România pentru o perioadă de șase luni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*