O casă nelocuită din Tulcea a fost distrusă într-un incendiu

Masina de pompieri FOTO ISU Tulcea

O casă nelocuită din Tulcea a fost distrusă într-un incendiu produs în noaptea de 14 spre 15 octombrie, iar pompierii au reușit să împiedice flăcările să se extindă la gospodăriile învecinate.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul nopții trecute, în jurul orei 04:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență produsă de un incendiu izbucnit la o casă nelocuită, pe o stradă din municipiul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și un echipaj SMURD.

“La sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat, cu  flacără deschisă la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului în timp operativ, limitând pericolul de propagare și la gospodăriile învecinate.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*