O Asociație din orașul constănțean Ovidiu se va ocupa de câinii comunitari din Murighiol. Contractul depășește 47.000 lei

Cainii comunitari, adunați de pe străzi. FOTO Andrey_and_Lesya
Cainii comunitari, adunați de pe străzi. FOTO Andrey_and_Lesya

Primăria Murighiol a găsit soluția pentru limitarea numărului patrupedelor din comună. O recentă achiziție directă efectuată de administrația locală a desemnat o asociație din orașul Ovidiu, județul Constanța drept câștigătoare pentru servicii veterinare de ecarisaj.

ASF I’m a single dog, cu sediul pe strada Portului, nr 36D urmează să semneze un contract cu un preț maximal de 47.100 lei.

Printre serviciile veterinare de ecarisaj oferite se numără:
– capturarea cu tranchilizant și transportul – 300 lei
– tranchizilizare – 200 lei
– triere și deparazitare – 13 lei
– vaccin antirabic – 25 lei
– cazare 14 zile lucrătoare – 420 lei
– eutanasiere – 80 lei
– neutralizare – 100 lei
– castrare – 120 lei
– microcipare – 60 lei.

Aceeași asociație a încheiat contracte similare cu Primările Casimcea și Mahmudia din județul Tulcea sau cu Primăriile Grădina și Topraisar din județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*