VIDEO Incendiu la un depozit de furaje din Ceamurlia de Jos. Pompierii tulceni au reușit să salveze circa 600 de oi

Incendiu la un depozit de furaje din Ceamurlia de Jos. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de marți, 18 mai, în zona localității Ceamurlia de Jos, unde un incendiu a cuprins un depozit de furaje.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un ofițer și șapte subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Pompierii sosiți la locul intervenției au eliminat posibilitatea propagării flăcărilor la saivanele din apropiere, incendiul fiind lichidat la ora 14.10. Au ars aproximativ 150 de baloți mici de lucernă, stâlpii de susținere din lemn și grinzile de la învelitoarea depozitului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma intervenției, pompieri au salvat adăposturile de animale cu o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și circa 600 de ovine.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*