Motoare de barcă, în valoare de 50.000 de lei, căutate de autoritățile din Suedia, găsite la Mahmudia

Motoare de barcă, în valoare de 50.000 de lei, căutate de autoritățile din Suedia, găsite la Mahmudia. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competență, două motoare de barcă, bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina și specialiști din cadrul Agenției FRONTEX, au desfășurat marți, 18 octombrie, o acțiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere. Astfel, pe raza localității Mahmudia, polițiștii de frontieră au identificat, în posesia a doi cetățeni români, două motoare de barcă de 150 CP, în valoare totală de 50.000 de lei, bunuri semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Persoanele în cauză au precizat faptul că nu aveau cunoștință despre situația juridică a bunurilor și despre faptul că sunt căutate de către autoritățile din Suedia.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar motoarele în cauză au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*