Măsuri de ordine și siguranță publică dispuse de jandarmii tulceni cu ocazia manifestărilor religioase de Bobotează

Jandarmii vor fi la datorie cu ocazia manifestărilor religioase. FOTO IJJ Tulcea

Mai multe manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Bobotezei vor fi organizate joi, 06 ianuarie, la nivelul județului Tulcea.

Astfel, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase de la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae, Biserica Sfântul Gheorghe, Biserica Buna Vestire, dar și în Portul Industrial din orașul Măcin, unde, pe malul Dunării, va avea loc o manifestare religioasă prilejuită de sărbătorirea Bobotezei, urmată de tradiționala aruncare a crucii în apele Dunării și împărțirea apei sfințite tuturor celor prezenți la manifestare.

Jandarmeria Tulcea face apel către toți cetățenii să acorde atenție măsurilor de protecție sanitară, să evite aglomerarea, să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite și să respecte indicațiile jandarmilor și ale organizatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*