Marinar turc cu probleme medicale, aflat în rada Sulina, preluat de ARSVOM

Misiune ARSVOM în rada Sulina. FOTO cu rol ilustrativ

Un marinar turc cu probleme medicale, care era la bordul unei nave aflate în rada Sulina, a fost preluat de ARSVOM.

În această dimineață, 21.11.2023, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată să intervină cu o unitate SAR, la nava M/T Scot Stuttgart, pavilion Malta, aflată în rada Sulina, pentru a acorda ajutor medical unui membru de echipaj.

Echipajul navei SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, însoțit de un cadru medical, de la spitalul din Sulina, s-a îndreptat în direcția indicată.

In jurul orei 09:00, cetățeanul turc, membru al echipajului Scot Stuttgart, a primit îngrijiri medicale, acesta refuzând să fie preluat și dus la spital.

La ora 09:30 nava Sar Apollo, împreună cu asistenta de la bord, au încheiat misiunea și revin în port.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*