TLnews TV: Primarul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă, despre realizările din mandatul său

Primarul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă, prezintă în emisiunea de la Tlnews TV realizările din mandatul său. El a asfaltat 80 % din străzile din comună, a realizat alimentarea cu apă și iluminatul public, iar în prezent este realizată canalizearea în toată localitatea.

Primarul a acordat o atenție deosebită pentru învățământ și sănătate. Astfel, au fost reabilitate unitățile de învățământ din comună, dar și dispensarul, a fost realizat un cabinet stomatologic. Gheorghe Țilincă își propune să reabiliteze biserica din Rahman, căminele culturale din Coșlugea și Războieni, extinderea zonei de agrement și construirea unei săli de sport.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*