Manifestări dedicate Zilei Europei, organizate de Muzeul de Istorie și Arheologie din Tulcea

Ziua Europei - 9 mai

Muzeul de Istorie şi Arheologie, din cadrul Institutului de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, în colaborare cu Centrul Europe Direct Galaţi organizează în perioada 8-9 mai 2019, la sediul său din Parcul Monumentul Independenţei, manifestări dedicate Zilei Europei.

Sub genericul „9 Mai – Sărbătoarea Europei”, elevi de gimnaziu de la Şcoala Gimnazială ”I.L.Caragiale” Tulcea, Școala Gimnazială Beștepe, județul Tulcea și de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, coordonați de profesoarele Spunoae Anca, Andreev Andreea și Constantinescu Georgeta, prin activitățile desfășurate vor căuta să răspundă la întrebările:

  • Cum s-a dezvoltat Uniunea Europeană?
  • Ce face astăzi Uniunea Europeană?
  • Ce au europenii în comun?

Materialele informative pe teme europene (broşuri, pliante) necesare atât derulării manifestărilor, cât şi acordorii de premii fiecăruia dintre participanţi au fost oferite de Centrul Europe Direct Galaţi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*