Locuință cuprinsă de flăcări în localitatea Văcăreni

Incendiu locuință în localitatea Văcăreni. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Măcin au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină cu puțin timp pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Văcăreni.

La fața locului au intervenit 2 echipaje cu 11 subofițeri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În scurt timp au localizat sursa incendiului și au procedat la stingerea acestuia.

Prin intervenția rapidă a pompierilor militari, pagubele au fost limitate la o cameră a locuinței.

Cauzele probabile ale incendiului, foc deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*