Tulceni arestați preventiv pentru trafic de minori și proxenetism, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei

Percheziți, la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT Tulcea, au efectuat o percheziție, la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei, prin metoda „lover-boy”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă și 1.600 de euro.

Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, față de cele două persoane, de 28 și 30 de ani, ambele din județul Tulcea, bănuite de trafic de minori și proxenetism, care au fost reținute, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de luni, 12 iulie, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

La acțiune, au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*