Jandarmii tulceni au intervenit după ce unei femei i-a fost furată sacoșa de cumpărături în plină zi

Intervenție a jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au intervenit după ce unei femei, în vârstă de 50 de ani, i-a fost furată sacoșa de cumpărături în plină zi, în timp ce se deplasa spre domiciliu.

Sâmbătă, în jurul orei 13.00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat că a fost agresată.

“La fața locului, jandarmii au identificat apelanta, o femeie, în vârstă de 50 de ani, care a declarat că în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost lovită în spate de 3 minori care i-au sustras sacoșa cu bunuri alimentare, încercând să-i sustragă și poșeta, dar și telefonul pe care le avea asupra ei, însă nu au reușit.

Femeia a precizat că cei în cauză locuiesc în zona unde s-a petrecut fapta, astfel că jandarmii s-au deplasat către adresa indicată de femeie, unde au identificat o minoră, în vârstă de 13 ani și pe bunica acesteia, fiind repezentantul legal al fetei. Ceilalți doi minori nu au fost găsiți la fața locului, însă minora a recunoscut fapta și a înapoiat jandarmilor cumpărăturile sustrase”, au spus jandarmii.

Jandarmii au întocmit  actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar minora împreună cu bunica  au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea verficărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*