Accident naval pe Brațul Chilia, în care a fost implicată o ambulanță privată

Un accident naval a avut loc în această după amiază pe Brațul Chilia, iar în acesta a fost implicată o ambulanță privată.

“În urmă cu puțin timp în dispeceratul pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea a venit un apel la numărul unic de urgență care semnala În zona fermei Tatanir, pe Brațul Chilia, o ambarcațiune navală (ambulanță privată), A fost implicat într-un accident naval în urma căruia au rezultat patru victime trei adulți și un minor.

Către locul de producerea evenimentului se deplasează ambarcațiune din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea cu echipaj complet” – ISU Tulcea.

Pompierii spun că nu sunt persoane dispărute în apă.

De asemenea, la fața locului se deplasează două elicoptere SMURD de la Galați și Constanța și o ambarcațiune medicală de la SAJ și una privată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*