Sportivul tulcean Romeo Beznea va administra o filială a Organizației Internaționale Iko Kyokushinkaikan

Sportivul tulcean Romeo Beznea va administra o filiala a Organizației Internaţionale Iko Kyokushinkaikan

Karateka român, Sensei Romeo Beznea (centura neagră 3 dan) a fost recent numit Honbu Direct Dojo Operator, de către Organizația Internațională de Karate Kyokushinkaikan, și va administra o filială oficială a acestui for în România. IKO Kyokushinkaikan este condus de Kancho Shokei Matsui și are în prezent peste 12 milioane de membri, în 125 de țări.

Conform unui comunicat al prestigioasei organizații internaționale, sportivul tulcean Romeo Beznea „a contribuit semnificativ la scopurile organizației Internaționale de Karate (IKO) Kyokushinkaikan, a dovedit o mare abilitate de conducere și s-a străduit să mențină filozofia care stă la baza organizației noastre, în concordanță cu regulamentul IKO”.

„Sunt practicant de kyokushin (disciplină sportivă de contact din artele marțiale) și mă bucur să vă aduc la cunoștință că am fost autorizat pentru postul de Honbu Direct Dojo Operator. Voi administra o filială oficială a IKO kyokushinkaikan în România. Decizia a fost luată în data de 5 aprilie 2021. Am primit informarea odată cu completarea de pe site-ul Kyokushin, însă diploma a ajuns după aproape o lună prin curier, în România, la București. În această perioadă am trecut cu bucurie emoțiile Sărbătorilor Pascale, fiind onorat împreună cu familia sportivilor care practică Kyokushin, să-mi încep noua misiune prin poziția ce mi-a fost încredințată. Îmi doresc ca performanța Kyokushin și artele marțiale, să aducă un plus de valoare la nivelul mult așteptat pe plan internațional”, a declarat Romeo Beznea.

După numire, filiala românească a IKO kyokushinkaikan a transmis că structura organizatorică s-a schimbat, urmând filosofia sportului și fiind impusă o nouă misiune, rezumată în cinci puncte:

  1. Alinierea la valorile mondiale ale artelor marțiale;
  2. Disciplinarea instructorilor care să cunoască și să respecte linia metodologică a tehnicilor de karate Kyokushin;
  3. Însușirea spiritului Kyokushin și a valorilor reprezentate de Kyokushinkai;
  4. Dezvoltarea unor acțiuni cu caracter proactiv la nivelul fiecărui DOJO (sală);
  5. Promovarea sportivilor de elită care au rezultate remarcabile în plan național și internațional.

Kyokushin sau Kyokushinkai („calea ultimului adevar”) este un stil de karate de tip full-contact, fondat de Masutatsu Oyama și cunoscut drept unul dintre cele mai dure stiluri, tehnicile permise fiind executate în plină forță și impact.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*