Un tânăr din București a scăpat cu viață după ce a fost implicat într-un grav accident rutier în apropiere de Babadag, județul Tulcea

Grav accident rutier în apropiere de Babadag. FOTO IPJ Tulcea
Grav accident rutier în apropiere de Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din București, a fost rănit, duminică dimineață, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier în apropiere de Babadag, județul Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Babadag, pe fondul vitezei, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un parapet de protecție și un arbore. În urma accidentului, șoferul a fost rănit, fiind transportat la spital.

„Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influenta băuturi alcoolice”, au precizat polițiștii tulceni.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Grav accident rutier în apropiere de Babadag. FOTO IPJ Tulcea
Grav accident rutier în apropiere de Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*