Intervenții ale pompierilor tulceni în noaptea de duminică spre luni

Incendiu la o casă din județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit în cursul nopții de duminică spre luni la două eveniment, un incendiu și un accident rutier.

Pe parcursul nopții, cadrele Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitate să intervină la 2 evenimente. Astfel, un apel la numărul unic de urgențe 112 anunța un incendiu produs la o locuință din localitatea Plopu. Vecinii au fost cei care au sesizat, întrucât proprietarul nu era acasă. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 14 subofițeri au răspuns apelului. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unei lumânări uitate aprinsă.

În jurul orei 03:00 salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei bărbați.

Una din persoane a fost descarcerată, celelalte două reușind să iasă singure. La intervenție s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, un SMURD și șase subofițeri. De asemenea la fața locului s-au deplasat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Județean și trei ambulanțe SAJ. Două dintre persoane au fost transportate la spital, una refuzând asistența medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*