19.000 de abonați din Tulcea nu au energie electrică

Intervenții pentru remedierea avariilor. FOTO Rețele Electrice Dobrogea

Echipele Rețele Electrice Dobrogea au reconectat la rețea încă 25.000 clienți din zonele afectate de fenomenele meteorologice de cod roșu, astfel că a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru 78% din numărul total de clienți a căror alimentare a fost întreruptă.

La ora 13, echipele lucrau în continuare pentru remedierea unor defecte în rețele care deservesc circa 61.000 clienți din 99 de localități, din care 32.000 în județul Constanța, 19.000 în Tulcea, 9.000 în Călărași și 1.000 în Ialomița.

Durata intervențiilor rămâne mai mare decât în mod normal întrucât, deși condițiile meteo s-au ameliorat, accesul este în continuare dificil în multe zone din cauza zăpezii și noroiului. Au fost mobilizate echipe suplimentare, atât de la firmele contractoare cât și de la regiunile Muntenia și Banat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*